EL DERECHO A OPINAR E INFORMAR

«Ayer y hoy, la lucha es el único camino»
Perdonad si molesto defendiendo mis derechos. ¡¡NO DEJARE DE HACERLO!!
"Todo individuo tiene derecho a la libertad de opinión y de expresión; este derecho incluye el no ser molestado a causa de sus opiniones, el de investigar y recibir informaciones y opiniones, y el de difundirlas, sin limitacion de fronteras, por cualquier medio de expresión."
Declaración Universal de Derechos Humanos, Articulo 19

viernes, 2 de marzo de 2012

"LA REFORMA" UNA LEY ANTICONSTITUCIONAL.

                 

LA REFORMA ES ANTICONSTITUCIONAL
El president del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha liderat una de les capçaleres de la manifestació que ha recorregut aquest dimecres el centre de Barcelona per oposar-se a les retallades de les administracions públiques. Segons Herrera "no és casualitat" que els estudiants s'hagin manifestat al matí i que a la tarda ho facin els treballadors, perquè les retallades porten el país a un carreró sense sortida. "Cal reorientar la política i, en comptes de retallar, redistribuir", ha reivindicat. Entre els manifestants de la coalició ecosocialista també ha destacat el portaveu a Madrid, Joan Coscubiela, que ha denunciat la destrucció dels drets laborals que implica la reforma laboral.
Precisament els diputats al Congrés han impulsat fa poques hores una campanya per portar la reforma laboral al Tribunal Constitucional, en considerar que no hi ha "raons d'urgència" que justifiquin la utilització d'un reial decret llei per impul... más

No hay comentarios:

Publicar un comentario