EL DERECHO A OPINAR E INFORMAR

«Ayer y hoy, la lucha es el único camino»
Perdonad si molesto defendiendo mis derechos. ¡¡NO DEJARE DE HACERLO!!
"Todo individuo tiene derecho a la libertad de opinión y de expresión; este derecho incluye el no ser molestado a causa de sus opiniones, el de investigar y recibir informaciones y opiniones, y el de difundirlas, sin limitacion de fronteras, por cualquier medio de expresión."
Declaración Universal de Derechos Humanos, Articulo 19

miércoles, 19 de diciembre de 2012

OPERACIÒ TURRÒ (PASSOS JA)

ICV Calafell ENVÍA A LA MINISTRA DE FOMENTO DOS TABLETAS DE TURRÓN.

¡¡ PASOS SUBTERRÁNEOS YA !!

ICV de Calafell envía a la Ministra de Fomento y a la dirección general de Adif, dos tabletas de turrón, una por cada víctima de la falta de Pasos en el 2012.

COMUNICAT DE PREMSA:

L’Assemblea local d’ICV reunida el passat divendres dia 7 de desembre i valorant l’escenari municipal, on l’equip de govern ha estat tot l’any fent apologia d’un acord no escrit amb Adif, respect a la construcció d’un pas soterrat abans de final d’any a l’alçada del carrer Pisuerga (Segur de Calafell), i davant que Adif s’ha mostrat insensible als accidents dins del nostre nucli urbà aprovat el següent: Enviar a la “dirección general de Adif” i a la “Ministra de fomento, Ana Pastor” un paquet per correu certificat, que inclou un vídeo de les últimes mobilitzacions, la nostra al·legació als pressupostos generals per la construcció del pas, i unes tabletes de torrons una per cada víctima del 2012.
Amb aquesta acció volem per un costat, sensibilitzar a la població, per altra denunciar la passivitat i la manca de transparència de l’equip de govern (format per CiU i PP) i també remoure les consciencies dels responsables del ministeri i d’Adif que durant anys i a pesar de les nostres accions i al-legacions s'han mostrat insensibles amb el nostre Municipi. Recordem que el quatre de gener Angelina va ser la primera víctima i Petra la segona, el 28 de setembre.
Des d’ICV veiem urgent establir un calendari de construcció dels passos al nostre municipi. Exigim que el 2013 sigui l’any de construcció del pas del carrer Pisuerga i que la resta de passos (en total vuit) sigui planificada perquè la seva construcció acabi abans del 2020. Recordem que la via actua de barrera i que la distancia entre passos es totalment desproporcionada, sobretot en zones on la densitat de persones es alta i la comunicació entre els nuclis de muntanya i platja deficient, això comporta un elevat risc d’accidentabilitat.

Desembre 2012


Carta al Director General de Adif.


Carta a la Ministra de Fomento.


Fotografías de la entrega en Correos.















Esperamos y confíamos que el próximo año podamos disponer de uno de los pasos y un calendarío para la
construcción de los otros restantes, con un plazo máximo hasta el 2020. 
Este será uno de nuestros objetivos prioritarios para este tan maltratado pueblo por sus dirigentes.
Es hora de que esto empiece a cambiar, y ya ha empezado.

Mi mas sentido recuerdo por las personas ausentes debido a esta carencia injusta. No os olvidamos y os tendremos siempre presentes en nuestras reivindicaciones. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario